Ingenting händer.

Nä, inte mycket. Jag har jobbat de senaste dagarna, vilket iof har varit roligt och bra. Dessvärre så har jag inte fått tid att plugga till min muntliga tenta jag har imorgon. Har suttit nu hela förmiddagen och läst, men det går sådär halvbra. Jag har tenta på Avvikande beteende utifrån olika sociologiska perspektiv. Så nu har jag ett litet break, ska äta lite och sedan sätta igång igen innan jag pyser iväg till hästen.

Den här tentan skrämmer livet ur mig, jag har inte hunnit läst, och dessuton muntligt. Skriftligt hade ju varit en femma, det hade nog gått bra, men sitta med massa andra människor?? Ahhh, vad läskigt.

Lycka gick omkull i hagen i söndags och skadade sig lite grann. I söndags kväll fick jag knappt komma i närheten av hennes vänstra bakben, hon bara sparkade, men visade ingen hälta. I måndags kunnde jag känna en svullnad på insidan av skanken, nästan ihöjd med knät. Igår så fick jag dock känna ordenligt på benet, efter en stund övertalning. Svullnaden och värmen är borta så idag ska vi ut och lulla lite försiktigt en runda var det tänkt. Känna efter hur hon känns. Så får vi se sen...

Kommentarer
Postat av: Zuzy

Halloj! Lycka till på den muntliga tentan! Jag håller tummarna. Sitter och fixar klart med examinationsuppgiften på min första fempoängare i Götelaborg! Ska bli gött när de e klart! Stackars din lilla pålle. Hoppas det inte e nåt jobbigt med benet. Håll mej uppdaterad. Diggar din blogg! Tusen kramar från mej!!!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback