Stockholm

i föregående inlägg lovade jag en uppdatering efter Stockholmsresan och eftersom bredbandet nu mera är funktionellt igen så kommer den här.

I fredags eftermiddag styrde vi kosan mot det kungliga huvudstaden. Pappa körde första biten och efter Linköping tog jag över, jag är grym på storstadskörning, eller.... Vi kom så småning om fram till Hotell Rival, vi har bott där en gång tidigare för fem år sedan så valet av hotell var enkelt. Fredag kvällen spenderade jag och Hugo på hotellrummet och utnyttjade roomservice till max.

Lördagen spenderades på Götgatan med shopping. Jag handlade en skjorta och slips till Hugo, han blev grymt snygg och trivdes bra, det var tur, för den hutlösa summan. Efter en middag på Söderkisen tog vi taxi till China Teatern där vi såg The Producers, Ola Forssmed stod för den största prestationen och vi skrattade så vi grät. Efter det blev det kvällen eftersom jag har årtiodets hosta och var ganska matt, söndagen bjöd på Ikea och ytterligare lite shopping innan vi begav oss hemåt.

Till helgen bär det av till Prag och nya upptåg. Förhoppningsvis har min hosta gett upp då så jag kan busa till det lite mer.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0