Bloggning från Stockholm

Fy vilken jobbig dag!

Klockan ringde 03.30 och David nästan knuffade ur mig ur sängen, det tog emot, mer än aldrig förr. Min far ringde 03.35 för att kontrollera att jag tagit mig upp. Det hade jag, men jag hade lika gärna kunnat sova vidare så det är en bra säkerhet. Utan David hade jag garanterat sovit vidare... Nåja, jag var snabb och hade packat färdig igår men eftersom jag är så förbannat rädd för att flyga gav jag mig av. Nervositeten blir lixom inte bättre av att man sitter still. Ankom till Halmstad City Airport (vad internationnelt det blivit....) 05.00. Tabben var ju att de öppnade först 05.45 så jag fick sitta i bilen och lösa korsord... Tack för den. Sen var det snabbt in på toaletten eftersom jag hade hållt på att kissa på mig. Självmedicinerade lite för ångest (min flygrädsla är inte att leka med...) och sedan var det bara att checka in. I vanlgi ordning blir jag fast i säkerhetskontrollen, jag fastnar alltid där ;). Men efter att de gått över mig med den där bip-grejen fick jag passera. Sen var det bara att hoppa på flyget, hålla i sig och hoppas på det bästa. Självklart landade jag tryggt i Stockholm en dryg timma senare.

Sen kom nästa problem. Var fan finns flygtaxin? Stirrade runt ute i regnet ett tag (jag är inte speciellt konstruktiv när jag är nervös, stressad och drogad samtidigt) innan en vänlig själ informerade mig om att jag skulle ringa flygtaxi inne på arlanda så kom dom och plockar upp mig. Tyvärr hade den telefonen flyttat på sig och inte ens personalen i informationen visste var den hade tagit vägen. Efter lite letade hittade vi den och efter att chuaffören litat efter mig i ytterligare en kvart hoppade jag in i taxin och resan styrdes mot Solna.

Nästa bekymmer. När jag ska registrera mig på konferensen finns jag inte med. Jag tänker inte nämna några namn, men personen som skulle anmält mig har tydligen inte gjort det. Nåja, jag fick fylla i en anmälan på plats, men FY vad pinsamt. Har dessutom försökt få tag på vederbörande (vad jag hatar det ordet...) hela dagen utan lyckat resultat. Konferensen har sedan flytit på och varit riktigt intressant. Jag ser verkligen fram emot onsdag då det är en temadag med fokus på rättssäkerhet i utredning och bedömningsarbetet (jag är lite av en rättssäkerhets-facist).

Nu sitter jag på hotellet och äter någonslags tunnbrödsrulle med falafel i . Ganska gått för att vara fast-food på Hemköp. Jag är helt enkelt för trött för att ta mig för något annat. Hotellet ligger i ett stort shoppingcenter med 120(!) butiker så jag tog mig en liten rundtur. Köpte en present åt min älskade och tandkräm. Tandkrämen fick nämligen inte plats i en-literspåsen i handbagaget. 

Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen och somna tidigt så jag är utvilad inför morgondagen då jag kanske tar en tur in till storstaden.  

Kommentarer
Postat av: Anonym

Oj Oj Oj vad du har att göra. Låter bra det dära! Tack för Gratulationerna ang. bebben. Hehe. Vi måste ses nån dag, nu har det gått för lång tid igen. Kramar

2009-08-20 @ 13:54:47
URL: http://praecox.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0