Torsdagens ridning

Vojne vojne (finns det ett ord som faktiskt heter så?)...

Igår red jag Nisse för första gången sedan i söndags. T hade linat honom med pessoaselen på onsdagen så han var faktiskt helt ok. Dock, som vanligt var han flamsig och disträ, dessutom hade vi sällskap på grusplanen av T och Tyra, som inte heller var speciellt fokuserad. Det slutade med att två 1,75 hästar svamlade runt på grusplanen med varsin halvflamsig ryttare på ryggen, alltså, nivån var inte jättehög.

Nisse kändes ändå ganska fin i kroppen och det är det som räknas. Två dagar innan en tävling finns det ändå inte så mycket man kan göra, annat än att hålla formkurvan stilla och se glad ut.

I eftermiddag blir det träning för Catrin där fokus kommer ligga på att få honom så lösgjord som möjligt inför morgondagens tävling.


(Jag saknar snön).

Lycka fick vila igår och kommer göra det idag också. Hon blir förvisso stel av att vila men att rida henne när man är stressad och har ont om tid är dömt att misslyckas. Till helgen kommer hon gå två lättare pass och på måndag drar vi ner till Catrin för tre dagars träning!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0