Svensk trallpop.

Lyssnas det på för stunden. p3 svea är en förbaskat bra uppfinning då min media player strejkar. och dc. men det får man inte prata om att man använder.

Dagen har för övrigt tillägnats en hel del sömn. det känns som jag helt allvarligt försöker sova igen allt det jag missat de senaste veckorna. Det går så där halv bra, men känslan av att vakna upp och faktiskt vara utvilad är välkommen, hade nästan glömt av hur det känndes.

En annan erfarenhet jag har varit med om idag är mycket värt att dela med sig av. Har du en förbannad aning om hur svårt det är att köra från halmstad till Hylte utan hastighetsmätare. Inte svårt rent tekniskt, men det är ganska klurigt att uppskatta hur fort man kör. Men jag uppskattade på känsla och varvantal, för tyvärr fanns det ingen trafik att lägga sig i lunken med. Varför kör man då utan hastighetsmätare? JO, kanske för att man var inne och hämtade bilen på verkstaden för 7:nde jävligaste gången och bilfan fortfarande inte är lagad. Denna gång har de rivit ur halva inredningen med kretskort och alla skit så det blinkar och tjuter till förbannelse i bilen kan jag lova. Nästa vecka hoppas vi att detta blir fixat. Aldrig mer Pegout kan jag lova.

Sen har man ridit lilla Nasse en runda. Lärde oss idag att hantera relativt mörker och sådant man inte ser. Det gick ganska bra. men usch vad förvirrad hon är. Värre än mig. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback