Den mest bortskämda katten i södra sverige....

I alla fall för att vara en liten sketen inavlad bonnkatt som efter att ha gått på lådan i två veckor plötsligt början kissa i soffan. Inte för att vi inte tycker om henne, för det gör vi verkligen men det är mindre tacksamt att tvätta sofföverdrag...

För övrigt verkar det alltså som att Cesar trots allt är en hona och det innebär att jag har gjort det igen. Min föräldrar har en honkatt som heter Jonas och även om det inte var jag som döpte henne så har jag ju inte ansträngt mig för att döpa om henne...

Till helgen var tanken att vi ska ta hem Cesar till min mor och far så hon får socialisera sig lite med andra katter. Det hade varit trevligt om det fungerar bra för då kan Cesar ha ett eget litet kollo i Granhult när vi inte är hemma. Vi hoppas på det bästa. För att säkert kunna transportera Cesar till och från Granhult gick jag in på Hylte Zoo för att köpa en kattbur. (Jag tror inte det är lämpligt att köra med katten på axeln, även om det var så jag transporterade henne från Hästhult eftersom honom vägrade sitta i kartongen.) Vi har pratat lite om att köpa en klätter och klös möbel till Cesar eftersom hon roar sig att klösa på skinnsoffan. In i affären kommer jag och där står den ju! Egentligen en väldigt ful möbel med blått plysch men så rolig den såg ut!!! Jag kom hem över 1000 kronor fattigare och förstod inte hur detta kunde hända... Dyr katt.

När man har en sådan dyr kattmöbel så måste man ju dock alltid ha katt, så det är vår tröst. Vi kan aldrig mer vara utan katt för då har jag ju gjort en förlustaffär. Hugo var mest tacksam för att jag inte handlat på hans kort... även om han tyckte jag gjort ett strålande köp.

-----------------------

Lyckisen skulle skrittas en runda i skogen igår men det blev bock och galopp istället. Busiga lilla hästen bockade hela vår extremt långa uppförsbacke med mig på barbacka, hysteriskt fnittrande med lösa tyglar. Kände mig som 12 år igen och påmindes om att hon faktiskt är unghäst. Älskade lilla hästen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0