Tillbaka hemma

Nu är vi hemma igen. Det var goda besked, i alla fall tillsvidare. Troligen är det bara en vrickning, även om symptomen har varit minst sagt förvirrande. Det är i alla fall det hon behandlas för i dagsläget. Nu väntar en vecka boxvila med promenader och sen är det återbesök om två veckor.

Laholmstävlingen är således ett minne blott för Lycka men hon kommer igen!

Kommentarer
Postat av: Aramis

Så tråååkigt :( Men hoppas innerligt att hon är kry snart igen. Hur gick det till nät hon skadade sig? Lycka till med läkningen!

2009-03-25 @ 22:23:13
URL: http://aramise.bloggagratis.se
Postat av: Kerstin

Tack!

Det började i måndags i förra veckan när hon kom in från hagen och var svullen och varm i vä fram, men halt var hon inte. Hon fick gå i hagen som vanligt men jag red inte. På torsdagen blev hon plötsligt halt. Då pratade jag med dem i Helsingborg. På fredagen var hon ohalt igen och på söndagen var alla symptom borta. Tydligen tyckte hon benet kändes bra för hon drog sådana rundor i hagen att vi trodde hon skulle bryta nacken. Den här hästen är busig och vild, men det här var något alldeles extra. Troligen så vrickade hon sig när hon drog sina otaliga rundor. Vi får i alla fall hoppas att det inte är någonting mer.

2009-03-26 @ 06:09:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0