Vilken häst!

Igår var det Catrin-träning. Vad ska man säga?? Vi började att visa henne Buten men hon tyckte bland annat att bommen "flexade" oroväckande mycket även om han inte sa något om det, så T ska fortsätta sin härliga vandring i sadeldjungeln. När vi konstaterat detta kläcker T ur sig att "vi har ingen brådska för vi ska ju inte direkt till Globen".

Vi började med att visa våra fina skritt/trav övergångar. Catrin var nöjd, nu ska han bara bli mer elektrisk och lätt för skänkeln, han går fortfarande in i dvala ibland och "glömmer bort" att jag sitter och ber honom göra saker där uppe. I vilket fall som helst så sa hon att nu när han fattat hur han ska använda sin kropp kan man börja med tramp-träning på honom, men att vi ska vänta och varken göra det nu eller om två veckor. Men sen kanske?? Häftigt!

Sedan började vi med lite travarbete, som han kan trava! Fick tänka mycket på att stämma av med sitsen hela tiden och rida ganska korta steg så hon inte bli tung i handen. Fick fram lite härlig kadens där. Catrin kontrade med svar på T:s tidigare påstående "Nä, ni ska inte till Globen i år...". Galoppen var sträng men han blev fin i mellan åt. Likaså där fick vi jobba med att hålla honom ganska rak och korta kvicka galoppsprång.

Catrin var ganska skeptisk till Nisse i början. En två meter lång häst som skruttade omkring och inte fattade ett dyft. Nu öste hon beröm och superlativ över honom. Grattis T till din fina häst (fast det har du ju vetat sen innan...).


Kommentarer
Postat av: Ankihh - var med och tävla om att bli veckans blogg

var med och tävla om att bli veckans blogg hos AnkihhC.blogg.se och på så sätt få fler besökare till din blogg (:

2010-01-30 @ 20:21:26
URL: http://ankihhc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0